🦖 Хром Дино

Список на емотикони по тема: Хром Дино

Збир на уникатни тест емотикони за T-Rex Dino: се надеваме, еден ден, тие ќе бидат вклучени во новата верзија на Unicode.

Единствените емотикони за дино официјално признати таму се - 🦖 ( Т-Рекс ) и 🦕 ( Сауропод )