👱🏽 Лице: среден тон на кожа, руса коса

Копирајте го и залепете го ова емоџи: 👱🏽

Значење емоџи

Насмеана млада личност 👱 со жолта коса, што претставува руса со среден тон на кожа.

Насмеаното лице значи млад човек со руса коса. Нема никаква емотивна боја, иако на лицето на овој лик се гледа блага насмевка. Може да се користи во кореспонденција на различни теми кога се зборува за русокоси.

👱🏽 Емоџи кодови

Codepoints

U+1F471 U+1F3FD

Кратки кодови

  • Emojipedia

За програмери

URL escape code %F0%9F%91%B1%F0%9F%8F%BD
Punycode xn--on8hhh
Bytes (UTF-8) F0 9F 91 B1 F0 9F 8F BD
JavaScript, JSON, Java \uD83D\uDC71\uD83C\uDFFD
C, C++, Python \U0001f471\U0001f3fd
CSS \01F471 \01F3FD
PHP, Ruby \u{1F471}\u{1F3FD}
Perl \x{1F471}\x{1F3FD}
HTML hex 👱🏽
HTML dec 👱🏽