🌞 Сонце со лице

Копирајте го и залепете го ова емоџи: 🌞

Значење емоџи

Ова е цртана верзија на сонцето ☀️ со насмеана 🙂. Прикажан во жолто-портокалови тонови со греди долж контурите. Пријателски емотикон со кој можете да ја изразите вашата радост. Позитивно и позитивно емоџи што внесува светлина и топлина во вашата порака.

Ова емоџи може да го замени едноставното насмеано лице 🙂 🙂 На пример, можете да прикажете насмеано лице. На пример, можете да ја прикажете радоста на доброто летно време.

Исто така познато како

  • 🌞 Smiley Sun
  • 🌞 Smiling Sun
  • 🌞 Sunface

Apple Име

  • 🌞 Sun with Face

🌞 Емоџи кодови

Codepoints

U+1F31E

Кратки кодови

  • Github, Slack, Emojipedia

За програмери

URL escape code %F0%9F%8C%9E
Punycode xn--bh8h
Bytes (UTF-8) F0 9F 8C 9E
JavaScript, JSON, Java \uD83C\uDF1E
C, C++, Python \U0001f31e
CSS \01F31E
PHP, Ruby \u{1F31E}
Perl \x{1F31E}
HTML hex 🌞
HTML dec 🌞

Тагови: светла, лице, сонце, сонце со лице

Категорија: Патување и места

Подгрупа: Небото и времето